T-Shirt, voetbalshirt, doopjurk, trouwjurk of kleding inlijsten

Een T-shirt, voetbalshirt, doopjurk of trouwjurk inlijsten is één van onze specialiteiten. Er zijn veel mogelijkheden om een shirts en kleding in te lijsten, met of eventueel zonder passe-partout. Wij helpen u met het maken van een passende keuze. Kom gerust eens langs voor vakkundig, gratis en vrijblijvend advies.

Uw ingelijste pronkstuk verdient een prominente plaats

En dus ook een mooie lijst! We hebben mooie diepe lijsten en diverse soorten premium kwaliteit glas, waardoor het t shirt prachtig in de lijst tot haar recht komt. Mooi verdiept ingelijst waardoor het een prachtige uitstraling krijgt. We staan bekend om onze strakke inlijstingen en het mooi opspannen van voetbalshirts. Laat u door een deskundige lijstenmaker adviseren en begeleiden bij de keuze voor de meest passende lijst voor uw shirt. Wij lijsten zeer regelmatig (matchworn) shirts in, dus wilt u een shirt laten inlijsten, kom dan gratis en geheel vrijblijvend naar Atelier Pantazi

Tips voor unieke wedstrijd (match worn) shirts en trouwjurk

Unieke shirts zijn gedragen en hebben een wedstrijd meegemaakt. De betreffende speler heeft bijvoorbeeld slidings gemaakt en op natuurgras levert dat groene grasvlekken op het shirt op. Zo hebben we ooit een Bayern Munchen shirt van Mark van Bommel voor een klant mogen inlijsten. De groene grasvlekken contrasteren mooi met het rode shirt. Je kunt het eruit wassen maar daarmee verliest het wel de vlke maar ook de ziel.

Hetzelfde zou je ook kunnen beargumenteren voor een trouwjurk. Echter, we kunnen ons goed voorstellen dat een mooie trouwjurk natuurlijk wel schoon wordt ingelijst.