Diploma, bul of certificaat inlijsten


Je diploma, bul of certificaat wil je uiteraard inlijsten. Want na jaren zwoegen is het eindelijk zover, je bent geslaagd! Van harte gefeliciteerd namens Atelier Pantazi Geleen. Zo'n mooie mijlpaal mag gezien worden en aan de muur. Wij hebben zeker een mooie en passende lijst voor jouw, diploma, bul of certificaat.

Belangrijke punten om mee te nemen

Ten eerste is een diplome, bul of certificaat ondertekend. De gebruikte inkt is meestal niet bestand tegen UV straling en zal deze in de jaren gaan vervagen. Uiteraard is dat het laatste wat je wilt. Gelukkig hebben we glassoorten met UV-werende coatings tot onze beschikking om dit te voorkomen.

Wie weet heb je ooit om wat voor een reden het document nodig. Geen probleem want we kunnen deze op een reversibele wijze inlijsten. Op deze manier kan het document - indien nodig - onbeschadigd uit de lijst gehaald worden. Kom gerust naar Atelier Pantazi voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. We hebben ook prachtige diepe lijsten om 3D inlijstingen te verzorgen, ideaal als het diploma, de bul of het certificaat voorzien is van een lakzegel. U kunt kiezen tussen lijsten met passe-partout en zonder passe-partout. We hebben ook mooie glassoorten in diverse kwaliteiten, waaronder ook anti-reflecterende glassoorten waaronder gallery-artglas. Samen met u komen we zeker tot een oplossing die bij uw wensen en budget past.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Call Now Button