Schilderij op doek en canvas inlijsten

Canvas inlijsten? Een lijst is veel meer dan alleen een lijst!

Het inlijsten van een olieverf of acryl schilderij op doek of canvas komt heel vaak voor. Steeds meer mensen willen graag een schilderij laten inlijsten en dat is voor twee redenen een hele goede keuze. Ten eerste horen we van klanten heel erg vaak dat een ingelijst schilderij er afgewerkt uitziet. Esthetisch voegt een lijst of frame altijd wat toe aan het schilderij, doek of canvas. Wat veel mensen niet weten is dat een lijst het schilderij beschermt. We zien vaak dat de hoeken of randen van een niet ingelijst schilderij vuil worden. Dit komt meestal omdat je bij het recht hangen van het schilderij het met je handen aanraakt. Als er een lijst omheen zit raak je daarvoor de lijst aan. En een lijst schoonmaken is goedkoper dan het laten schoonmaken van je schilderij door een professional. De kosten voor het inlijsten van een schilderij vallen daardoor op de termijn altijd mee ten opzichte van het schoon laten maken van een schilderij.

Enorm assortiment mooie lijsten. Wij geven gratis en vrijblijvend advies

We hebben diverse opties voor het inlijsten van schilderij op doek of canvas, we hebben lijsten in zowel standaardmaten als op maat, van strakke lijsten tot geornamenteerde lijsten, aluminium baklijsten en houten lijsten voor schilderijen en van eenvoudig tot exclusief. Ook een baklijst kan erg mooi zijn voor een schilderij op doek, ook in combinatie met een gewone lijst of frame. We hebben een enorme en mooie collectie lijsten in duurzaam FSC of PEFC gecertificeerd hout en prachtige houten en aluminium baklijsten.

Alleen een los doek? Geen nood, wij spannen uw doek ook op!

Ook voor het opspannen van een doek of canvas ben je bij Atelier Pantazi in Geleen aan het juiste adres. We hebben veel soorten spieramen die overigens allemaal van duurzaam FSC of PEFC gecertificeerd hout zijn gemaakt. Overweeg je om een lijst of baklijst voor je schilderij op doek, canvas of paneel te kopen of om je canvas op te spannen, dan ben je van harte welkom in ons atelier voor gratis en vrijblijvend advies. De koffie en thee staan klaar.