Borduurwerk en diamond painting inlijsten

Wil je een borduurwerk of een diamond painting inlijsten of zoek je een lijst voor een borduurwerk of diamond painting? Kom dan gerust naar Atelier Pantazi in Geleen, want het opspannen en inlijsten van jouw borduurwerk is één van onze specialiteiten. We hebben prachtige lijsten voor borduurwerken en diamond paintings.

Opspannen van borduurwerk en diamond painting

We hebben meerdere methoden om een borduurwerk op te spannen, zowel in budget niveau als consererend/museaal inlijstniveau. Deze kunnen we in een adviesgesprek bespreken en dan is de uiteindelijke keuze altijd passend bij het werk en de prijs/kosten.

Maatwerk lijsten voor borduurwerken en diamond paintings

Je kunt kiezen tussen lijsten met passe-partout en zonder passe-partout. We hebben ook mooie glassoorten in diverse kwaliteiten, waaronder ook anti-reflecterende glassoorten waaronder gallery-artglas. Vergeet uw borduurwerk niet professioneel te laten reinigen en te strijken. Borduren is een intensief proces en het talg en transpiratievocht kunnen een borduurwerk op termijn doen verkleuren. Over het algemeen heeft u weinig risico op uitloop als u een premium kwaliteit borduurzijde gebruikt. Informeer bij de verkoper van het borduurwerk hoe u het werk het best kunt reinigen. Zij weten het best wat ze verkopen, derhalve kunnen wij nooit aansprakelijk zijn voor eventuele uitloop.

Wissellijsten voor diamond paintings

Speciaal voor jouw diamond paintings hebben we ook een mooie en bijpassende aluminium en houten fotolijst. Een mooie oplossing voor een prettige prijs. Vergeet uw diamond painting niet te vernissen. Zo heeft u minder kans dat er steentjes loslaten. Speciale vernis is bij ons verkrijgbaar.