Kunstenaarsbenodigdheden: verf penselen doek met de beste prijs-kwaliteit verhouding

Kunstenaarsbenodigdheden verf penselen doek zijn ook bij Atelier Pantazi verkrijgbaar. Want wij geloven dat pure kwaliteit het langste duurt. Dit geldt zeker ook bij verf, penselen en doek. Artist Edwin IJpeij - kunstschilder, chemicus en Art Chemist - selecteert de producten met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hij weet als geen ander wat verf is en wat fabrikanten toevoegen aan verf. Nederland heeft een zeer rijke kunst(schilder) historie door de eeuwen heen. Deze traditie resulteert in Nederlandse producten van pure kwaliteit. Atelier Pantazi gelooft in deze Nederlandse producten.

Royal Talens

Wij zijn dealer van Royal Talens voor studiekwaliteit verf van Amsterdam acrylverf en Van Gogh en Rembrandt olieverf en Van Gogh aquarelverf.

Old Holland

Daarnaast hebben we ook olieverf van het merk Old Holland. Het merk wat olieverf produceert volgens de receptuur van het Sint Lucas Gilde. Receptuur waar meesters als Rembrandt en Vermeer zelf mee werkten. Pure kunstenaarskwaliteit voor een verrassend lage prijs. We hebben zelfs een mooie introductie aanbieding. Bij besteding van €30 aan Old Holland olieverf krijg je 1 tube titaanwit t.w.v. €8,95 gratis

Leren schilderen?

Altijd al willen (leren) schilderen maar nog niet eerder de stap durven zetten? Bij Atelier Pantazi neemt professionele kunstenaar en docent Edwin IJpeij je stap voor stap door het proces. Hier kun je meer informatie vinden over zijn schilderworkshops.