Uniek in Limburg en wijde omstreken: The Wizard van Geleen, puur toveren met passe-partouts.

Hoe wilt u uw passe-partout? Vertel het maar! 

Wat voor passe-partout wilt u? Met onze Wizard maken het in alle vormen, eventueel gepersonaliseerd door pregen (tekst in het karton persen), plotten (tekst schrijven) en snijden. We kunnen ook onder meerdere hoeken snijden, de gebruikelijke 45 graden, maar ook 45 graden in dik karton. Dat is prachtig voor een verdiepte inlijsting of een extra luxe uitstraling van uw ingelijste kunstwerk. Daarnaast kan deze machine ook 52 graden snijden, voor een smaller witrandje (bij karton met witte kern), en ook 90 graden (bijvoorbeeld voor de buitenkanten van een passe-partout, die moeten 90 graden zijn!).

Met onze volledig computergestuurde passe-partout machine kunnen we ook alle vormen maken, vierkant, rechthoekig, dubbel, rond, ovaal, een vorm rondom het voorwerp en nog veel meer! We kunnen zelfs schrijven en pregen, tekst, naam, trouwdatum, logo noem het maar op. We kunnen zelfs ook vormen inscannen en deze vorm in het passe-partout uitsnijden, op de millimeter nauwkeurig. Dit is slechts een tipje van de sluier, kom onze Wizard in Geleen met eigen ogen bewonderen!

Ons door en door zuurvrije passe-partout karton

Een passe-partout is bijna altijd een esthetische toevoeging aan een inlijsting. Daarnaast is een passe-partout - mits goed toegepast - ook van functioneel belang. Wij werken alleen met door-en-door zuurvrij karton in conserverende en museumkwaliteit. Ons passe-partout karton voldoet aan de strengste eisen en doorstaat strenge testen, zoals bijvoorbeeld de PAT test. Dit is een zeer strenge test, speciaal ontwikkeld voor de fotografie, die geheel "bleedless" is en derhalve de foto of het kunstwerk niet aantast. Kom daarom naar Atelier Pantazi in Geleen voor vakkundig advies en vakwerk!

Enkele voorbeelden

Pootafdruk met de gepreegde naam "STOER"

photo dog framed
Prachtig persoonlijk aandenken aan je trouwe viervoeter

Hoefijzer wereldberoemd paard

VITIKI
3D inlijsting van hoefijzer en staartvlecht van het wereldberoemde paard Vitiki, 4de plaats Longines WK 2023 met springruiter Yuri Mansur (Brazilië)