Onze passie garandeert pareltjes in uw interieur

Standaard lijsten

Onze standaard profielen worden voornamelijk in Zuid-Europese ateliers geproduceerd. We hebben voor u de mooiste pareltjes geselecteerd, waardoor u in het meest toegankelijke deel van onze collectie mooie lijsten kunt uitkiezen die waarde aan uw werk en interieur toevoegen.

Handafgewerkte standaard lijsten

Deze standaard lijsten worden veelal in Zuid-Europese ateliers met de hand vervaardigd. Deze lijsten zijn al bijzonderder dan onze standaardcollectie maar nog heel betaalbaar. Met de aanschaf van een handafgewerkte lijst kiest u voor iets bijzonders én unieks.

Handgemaakte lijsten uit Duits atelier

Deze lijsten zijn werkelijk prachtig en worden speciaal voor u met de hand in ambachtelijk atelier gemaakt. Deze lijsten kunnen helemaal naar wens worden gemaakt en volledig op uw werk en interieur worden afgestemd. Verkrijgbaar met diverse soorten en kleuren bladgoud en slagmetaal.

Handgemaakte lijsten uit eigen atelier

Deze lijsten zijn werkelijk prachtig en worden speciaal voor u met de hand in ons ambachtelijke atelier gemaakt. Deze lijsten kunnen helemaal naar wens worden gemaakt en volledig op uw werk en interieur worden afgestemd. Verkrijgbaar met diverse soorten en kleuren bladgoud en slagmetaal.