Schildersdoek, doek of canvas op maat bespannen met Claessens doek

Koop bij ons uw schildersdoek doek op maat. Heeft u een schildersdoek, doek op maat nodig? Of een schildercanvas? Dan is Atelier Pantazi the place to be! Wij maken ook doeken op maat, zodat u zich als kunstenaar onbegrensd creatief kunt uiten. Doe vanaf nu geen consessies meer aan uw compositie en laat een kwaliteitsdoek op maat maken door ons. Bij ons is professionele kwaliteit verassend betaalbaar. Meer informatie over Claessens doeken vind u hier of via https://www.claessenscanvas.com/nl (naar official website Claessens).

Linnen of katoenen canvas?

Het doek, ook wel de drager genoemd, is de basis van uw schilderij. Als de basis goed is, dan is het uiteindelijke schilderij ook goed. U kunt kiezen tussen twee dragers: katoen of echt linnen. Beiden hebben hun eigen uitstraling. Welke u kiest bepaalt u uiteraard helemaal zelf. We leveren ze allemaal, katoen, linnen, van zeer fijn tot grof. Het enige wat u hoeft te doen is de maten doorgeven en wij maken het voor u! Het enige dat u zelf moet doen is het doek bij ons komen ophalen. En dat gaat wel zo makkelijk want u kunt bij ons direct voor de deur gratis parkeren.

Het spieraam

Wij werken alleen met de beste spieramen. Gemaakt van eersteklas hout en niet van aluminium/hout. Aluminium en hout hebben een verschillende werking en is bij voorbaat minder geschikt. Onze spieramen zijn zeer speciaal geconstrueerd waardoor ze niet kromtrekken.