Lijstenmakerij

Search our Site

Atelier Pantazi in Barbarastraat 32, 6164HK, Geleen, is een lijstenmakerij en u heeft een ruime keuze in meer dan 1500 lijst-profielen in elke prijsklasse. Onze collectie omvat van toegankelijke profielen tot exclusieve en zelfs handgemaakte over de hoek afgewerkte lijsten. Al deze collecties hebben met elkaar gemeen dat deze uit duurzaam geproduceerde houtsoorten zijn vervaardigd, en de meeste hebben zelfs een FSC keurmerk.

New look Atelier Pantazi, framing in Geleen      Sneak preview nieuw produkt bij Atelier Pantazi, kaarten  
We hebben meer dan 10 jaar artistieke ervaring, en hebben oog voor kunst en inlijsten. In onze inlijsterij kunnen wij u als geen ander helpen uw keuze te maken voor een mooie lijst. Deze kunnen we leveren al dan niet met glas en passe-partout. Ook in glas hebben we keuze uit normaal glas, conserverend glas en museumglas. Indien gewenst kunnen we zelfs ook
Tru Vue Optium Museum Arcylic leveren, welke door het Rijksmuseum te Amsterdam gebruikt wordt ter bescherming voor diverse meesterwerken.

Onze lijstenmakerij is uitstekend gelegen op slechts 2 autominuten van de afslag Spaubeek / Geleen-Oost van de A76 autosnelweg. Knooppunt Kerensheide, waarvan u onze inlijsterij kunt bereiken, ligt slechts op 5 autominuten. *Daarnaast kunt u bij ons gratis parkeren voor de deur. De blauwe zone van 30 minuten is voldoende voor een gedegen advies en waarborgt dat er altijd een parkeerplek vrij is. In uitzonderlijke gevallen kunt u onze lijstenmakerij zelfs via de achterzijde eenvoudig en gratis bereiken.

   Art en Frame, Atelier Pantazi - Inlijsterij in Limburg    Atelier Pantazi in the night, schilderijen inlijsten   Pallet
 
Onze lijstenmakerij doet mee aan de VIPcard-acties van Art-Frame. Met deze VIPcard maakt u bij elke aankoop van een lijst kans op leuke prijzen en/of extra’s. U doet mee aan de VIP actie van de maand waarin u de lijst heeft besteld. Vraag uw VIPcard aan bij ons in de lijstenmakerij. Ga voor de actie van deze maand naar www.art-frame.nl