Unieke artistieke zeefdrukken uit Limburg

Zeefdruk Sint-Janskluis Geleen

We introduceren ons nieuwe collectie zeefdrukken met een unieke artistieke zeefdruk van de Sint-Janskluis Geleen. Dit doen we omdat we in Geleen gevestigd zijn. Geleen staat ook wel bekend als het Kluiskerkje of het Kluisje. Deze zeefdruk is gemaakt door Argentina en is onder andere uniek omdat de bekende kunstenaar Edwin IJpeij betrokken is geweest bij de invulling van het artistieke proces.

De oplage van deze editie bestaat uit slechts 100 stuks, wat in zeefdruk termen een zeer kleine editie is. Dit maakt het nog unieker, want u schaft een werk aan dat niet bij iedereen aan de muur hangt.

Deze zeefdruk kost slechts €75,= wat in zeefdruk termen een zeer nette prijs is. En voor de cadeaumaand december krijgt u een gratis door-en-door zuurvrij passe-partout van ons*. Wilt u er ook een passende lijst eromheen die bij uw interieur past? Dan staan we altijd klaar om u daarin gratis en vrijblijvend in te adviseren.

Cadeautip: hoe leuk is het om dit unieke cadeau gedurende de aankomende feestdagen aan iemand, of stiekem jezelf, te geven!

Bewonder deze nieuwe creatie van Atelier Pantazi nu al in onze etalage en in een andere omlijsting bij Brasserie Ollies Here We Meet, eventueel onder het genot van een hapje en/of drankje!

 

*Atelier Pantazi standaard passe-partout superwit. Afwijkende kleuren ook verkrijgbaar tegen een meerprijs