Home

Search our Site

/images/frontpage/Photo_Lijstenmakerij.jpg
metallic passe partout

Deze limited edition artprint ingelijst achter mooi art/museum glas zodat het metallic effect in de print goed en natuurlijk overkomt.

Het bijpassende metallic passe-partout en de mooie strakke maar toch elegante lijst maakt het geheel mooi af.

Lijstenmakerij
Onze passie is inlijsten en wij lijsten bijna alles in. Voorbeelden: alle soorten schilderijen, etsen, litho's, alle soorten foto's, t-shirts, cadeau's, doopjurk, trouwjurk, trouwlingerie, babyspullen (eerste schoentjes etc), en veel meer. U vraagt, wij vinden een passende oplossing.
Workshops
Onze passie is het verzorgen van Workshops in de 17de eeuwse schildertechnieken, materiaalkennis en fotografie. Deze worden verzorgd door Artist Edwin IJpeij en onze uitstekende gastdocenten. Onze Art Workshops zijn uitermate geschikt voor de gevorderde kunstschilder en beginnend tot gevorderd fotograaf.

Reacties van klanten

Heel tevreden met het mooie eindresultaat maar vooral met het kundig advies en zorgvuldig klantcontact. Alternatieven bekijken, uitproberen geduld, kunde en respect voor het kunstwerk.

Dank je wel voor de fijne goede vakkundige samenwerking

Hét adres voor mooi inlijstwerk. Doen alle moeite om de klant tevreden te stellen en vooral topkwaliteit leveren.

Waarom ons

Gepassioneerd en creatief team

U kunt een service gerichte en persoonlijke benadering van ons verwachten. Ons hart gaat sneller kloppen als u tevreden ons atelier verlaat.

Deskundig Advies en Vakmanschap

Goed advies, kwaliteit en service, dat is uiteraard het eerste wat u verwacht. Hierin willen wij ons voortdurend onderscheiden. Stap ons atelier binnen en ervaar het zelf! Ons product is vaak gemaakt van hout. Wij houden van hout en daatom houden wij ook van duurzaam bosbeheer. Daarom werken wij uitsluitend met leveranciers die FSC en PEFC gecertificeerd zijn om duurzaam bosbeheer te garanderen. Bij voorkeur lijsten wij conservatief in, wat betekent dat het werk altijd weer in originele staat kan worden teruggebracht. In overleg met de klant kan daar van afgeweken worden, bijvoorbeeld als u werk wilt laten opplakken. We hebben daarvoor de beschikking over zowel een vacuumpers als een rollenpers. We hebben een ruim assortiment passe-partouts en kunnen indien gewenst ook meervoudige passe-partouts leveren. Daarnaast kunt u ook voor (facet)spiegels bij ons terecht.

Voor particulier, bedrijf en instelling

Wij werken voor particulier, bedrijf of instelling. Ook werken wij graag voor kunstverzamelaars, kunstliefhebbers en bedrijfscollecties. Wij lijsten schilderijen en foto's in, maar ook voor t-shirts en diverse 3D inlijstingen kunt u bij ons terecht. Denk daarbij aan doopkleding, trouwjurk, trouwlingerie en zelfs die bijzondere wijnfles.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Wij houden van leveren van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Daarbij doen we nooit concessies aan kwaliteit, maar houden we uw inlijstwerk voor iedereen betaalbaar. Wij kunnen dit aanbieden door onze brede collectie en onze productiekosten zo laag mogelijk te houden.

Uitstekend bereikbaar

Onze uitstekende bereikbaarheid is één van onze sterke punten die we u kunnen bieden. De snelweg A76 ligt letterlijk naast de deur op slechts 2 minuten rijden. Knooppunt Kerensheide ligt slechts op 5 minuten rijden van onze lijstenmakerij. U kunt ons dus letterlijk van alle windrichtingen eenvoudig bereiken. Steden met tussen haakjes het aantal minuten autorijden: Maastricht (19), Heerlen (17), Luik/ Liege  (33), Aachen (29), Valkenburg (19), Roermond (30), Genk (18), Maasmechelen (14), Venlo (45). Parkeren is gratis voor de deur, middels een blauwe zone van 30 minuten. Dit is voldoende voor advies en verzekert altijd een parkeerplek. Daarnaast zijn er voldoende gratis parkeerplekken in de wijk aanwezig. In uitzonderingsgevallen kunt u uw ingelijst werk ophalen aan de achteringang van ons atelier.

Onze klanten komen hier vandaan

Onze klanten regio Limburg, Sittard, Born, Maastricht, Geleen, Parkstad, Schimmert, Spaubeek, Elsloo, Beek, Neerbeek, Bunde, Meersen, Roermond, Echt, Limbricht, Maasmechelen, Maaseik, Dilsen, Stokkum, Genk, Houthalen en Belgisch Limburg

Nieuwsletter en 10% kortingsactie*

Schrijf in op onze nieuwsbief en krijg eenmalig 10% korting* op onze scherpe prijzen (* per huis adres)


Onze lijstenmakerij doet mee aan de VIPcard-acties van Art-Frame. Met deze VIPcard maakt u bij elke aankoop van een lijst kans op leuke prijzen en/of extra’s. U doet mee aan de VIP actie van de maand waarin u de lijst heeft besteld. Vraag uw VIPcard aan bij ons in de lijstenmakerij. Ga voor de actie van deze maand naar www.art-frame.nl

mooi kerst kadeau: VIP card Lijstenmakerij Atelier Pantazi, Sittard Geleen, dicht bij Born, Nieuwstard, Maastricht, Heerlen, Landgraaf, Voerendal, Kerkrade
Bezoek ons atelier virtueel 24/7 

Address: Barbarastraat 32, 6164HK, Geleen

Lijstenmakerij:                                   Workshops:
Dinsdag        10:00 - 18:00
Woensdag    10:00 - 18:00            Workshop "Pensionadas" 14:00 - 16:30
Donderdag   10:00 - 18:00
Vrijdag           10:00 - 18:00            Workshop "Old Masters techniques" 20:00 - 22:30
Zaterdag       10:30 - 17:00            Workshop "Basis - good leren tekenen" 14:00 - 16:30  

Email: team[at]atelierpantazi.nl
Phone: 06-43905910