Home

Search our Site

/images/frontpage/Photo_Lijstenmakerij.jpg

Atelier Pantazi Lijstenmakerij | Passie in inkaderen, workshops & artistiek advies | Kunstschildersbenodigdheden | Geleen - Sittard, Limburg

Lijstenmaker met de mooiste collectie kaders van Limburg. Centraal gelegen nabij Maastricht, Genk, Maasmechelen, Rekem en Maaseik. 

Atelier Pantazi is een inlijsterij, waar u de keuze heeft uit meer dan 1500 lijst-profielen in elke prijsklasse. Wij staan voor en geloven in de kracht van kwaliteit. En dat ook nog verrassend dichtbij. We zijn gevestigd in Geleen, net over de grens nabij Maasmechelen, in Nederland. Onze ruime en unieke collectie omvat toegankelijke profielen tot met de hand afgewerkte en handgemaakte kaders (over de hoek afgewerkt). We zijn derhalve heel trots op onze collectie, die uniek is in heel Zuid-Limburg, maar ook in het nabije België (Regio Maasmechelen, Genk, Rekem, Maaseik) maar tevens in Duitsland (Regio Aachen, Heinsberg). Wij werken alleen met duurzaam geproduceerde houtsoorten, die een FSC of PEFC keurmerk hebben (duurzame bosbouw) en met de beste UV-werende glassoorten waaronder art en museumglas.

Wilt u iets inkaderen? Met of zonder passe-partout? Heeft u een mooi schilderij, litho, foto, geboortekaartje, huwelijkskaart, t-shirt, etc? Kom dan naar Atelier Pantazi, Barbarastraat 32, 6164HK, Geleen het adres in Limburg voor inkaderen. Atelier Pantazi: garantie voor pure kwaliteit en service.

Uitstekend bereikbaar met gratis parkeren voor de deur.
Door onze centrale ligging op slechts 5 minuten van knooppunt Kerensheide, zijn wij vanuit alle windstreken uitstekend te bereiken. Daarnaast beschikken wij over ruime en gratis parkeermogelijkheden direct voor de deur, en kunt u uw ingekaderd werk direct in de auto laden. Dat is wel zo makkelijk en veilig. Maastricht ligt op 20 minuten, Heerlen (14 minuten), Sittard en Valkenburg (15 minuten), Roermond (30 minuten), Maasmechelen (15 minuten), Genk, Maaseik en Dilsen-Stokkem (20 minuten), Luik/Liege (30 minuten), Aken/Aachen en Heinsberg (30 minuten)

Lees meer

Hits: 209
Hits: 203
Hits: 274
Hits: 229
Hits: 232
Hits: 120
Hits: 66
Hits: 60
Hits: 226

Workshops in schilderen en fotografie met veel persoonlijke aandacht uitstekend te bereiken met gratis parkeren om de hoek.

Atelier Pantazi werkt nauw samen met Artist Edwin IJpeij. Edwin IJpeij is beroepskunstenaar en werkt volgens de methode van de oude meesters. Daarbij wordt ruim stilgestaan hoe je een schilderij, naast artistiek, ook technisch juist opbouwt. Hij legt in begrijpelijke taal alles uit over de materialen, de verf en vernis. Edwin legt uit wat verf is en demonstreert ook hoe je zelf verf kunt maken.


BASIS workshops
Goed leren tekenen - vrijdag 20:00
BASIS workshops
Goed leren tekenen - vrijdag 20:00
BASIS workshops
Workshops oilpaint - vrijdag 20:00
BASIS workshops
Goed leren tekenen - vrijdag 20:00Ook voor fotografie workshops kunt u bij Atelier Pantazi terecht. De workshops zijn geschikt van beginner tot gevorderde. Hij leert u alles over de geheimen van uw digitale spiegelreflex camera. Altijd al willen weten wat diafragma precies is en wat f-stops zijn? Onze workshop docent legt het u haarfijn uit. Ook de gevorderde fotograaf kan bij Atelier Pantazi terecht. U leert wat de rol van een goede compositie, verlichting en nabewerking in Photoshop is en hoe u dat in uw eigen werk kan toepassen.

Lijstenmakerij
Onze passie is inlijsten en wij lijsten bijna alles in. Voorbeelden: alle soorten schilderijen, etsen, litho's, alle soorten foto's, t-shirts, cadeau's, doopjurk, trouwjurk, trouwlingerie, babyspullen (eerste schoentjes etc), en veel meer. U vraagt, wij vinden een passende oplossing.
Workshops
Onze passie is het verzorgen van Workshops in de 17de eeuwse schildertechnieken, materiaalkennis en fotografie. Deze worden verzorgd door Artist Edwin IJpeij en onze uitstekende gastdocenten. Onze Art Workshops zijn uitermate geschikt voor de gevorderde kunstschilder en beginnend tot gevorderd fotograaf.

Reacties van klanten

Heel tevreden met het mooie eindresultaat maar vooral met het kundig advies en zorgvuldig klantcontact. Alternatieven bekijken, uitproberen geduld, kunde en respect voor het kunstwerk.

Dank je wel voor de fijne goede vakkundige samenwerking

Hét adres voor mooi inlijstwerk. Doen alle moeite om de klant tevreden te stellen en vooral topkwaliteit leveren.

Waarom ons

Gepassioneerd en creatief team

U kunt een service gerichte en persoonlijke benadering van ons verwachten. Ons hart gaat sneller kloppen als u tevreden ons atelier verlaat.

Deskundig Advies en Vakmanschap

Goed advies, kwaliteit en service, dat is uiteraard het eerste wat u verwacht. Hierin willen wij ons voortdurend onderscheiden. Stap ons atelier binnen en ervaar het zelf! Ons product is vaak gemaakt van hout. Wij houden van hout en daatom houden wij ook van duurzaam bosbeheer. Daarom werken wij uitsluitend met leveranciers die FSC en PEFC gecertificeerd zijn om duurzaam bosbeheer te garanderen. Bij voorkeur lijsten wij conservatief in, wat betekent dat het werk altijd weer in originele staat kan worden teruggebracht. In overleg met de klant kan daar van afgeweken worden, bijvoorbeeld als u werk wilt laten opplakken. We hebben daarvoor de beschikking over zowel een vacuumpers als een rollenpers. We hebben een ruim assortiment passe-partouts en kunnen indien gewenst ook meervoudige passe-partouts leveren. Daarnaast kunt u ook voor (facet)spiegels bij ons terecht.

Voor particulier, bedrijf en instelling

Wij werken voor particulier, bedrijf of instelling. Ook werken wij graag voor kunstverzamelaars, kunstliefhebbers en bedrijfscollecties. Wij lijsten schilderijen en foto's in, maar ook voor t-shirts en diverse 3D inlijstingen kunt u bij ons terecht. Denk daarbij aan doopkleding, trouwjurk, trouwlingerie en zelfs die bijzondere wijnfles.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Wij houden van leveren van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Daarbij doen we nooit concessies aan kwaliteit, maar houden we uw inlijstwerk voor iedereen betaalbaar. Wij kunnen dit aanbieden door onze brede collectie en onze productiekosten zo laag mogelijk te houden.

Uitstekend bereikbaar

Onze uitstekende bereikbaarheid is één van onze sterke punten die we u kunnen bieden. De snelweg A76 ligt letterlijk naast de deur op slechts 2 minuten rijden. Knooppunt Kerensheide ligt slechts op 5 minuten rijden van onze lijstenmakerij. U kunt ons dus letterlijk van alle windrichtingen eenvoudig bereiken. Steden met tussen haakjes het aantal minuten autorijden: Maastricht (19), Heerlen (17), Luik/ Liege  (33), Aachen (29), Valkenburg (19), Roermond (30), Genk (18), Maasmechelen (14), Venlo (45). Parkeren is gratis voor de deur, middels een blauwe zone van 30 minuten. Dit is voldoende voor advies en verzekert altijd een parkeerplek. Daarnaast zijn er voldoende gratis parkeerplekken in de wijk aanwezig. In uitzonderingsgevallen kunt u uw ingelijst werk ophalen aan de achteringang van ons atelier.

Onze klanten komen hier vandaan

Onze klanten regio Limburg, Sittard, Born, Maastricht, Geleen, Parkstad, Schimmert, Spaubeek, Elsloo, Beek, Neerbeek, Bunde, Meersen, Roermond, Echt, Limbricht, Maasmechelen, Maaseik, Dilsen, Stokkum, Genk, Houthalen en Belgisch Limburg

Nieuwsletter en 10% kortingsactie*

Schrijf in op onze nieuwsbief en krijg eenmalig 10% korting* op onze scherpe prijzen (* per huis adres)


Onze lijstenmakerij doet mee aan de VIPcard-acties van Art-Frame. Met deze VIPcard maakt u bij elke aankoop van een lijst kans op leuke prijzen en/of extra’s. U doet mee aan de VIP actie van de maand waarin u de lijst heeft besteld. Vraag uw VIPcard aan bij ons in de lijstenmakerij. Ga voor de actie van deze maand naar www.art-frame.nl

mooi kerst kadeau: VIP card Lijstenmakerij Atelier Pantazi, Sittard Geleen, dicht bij Born, Nieuwstard, Maastricht, Heerlen, Landgraaf, Voerendal, Kerkrade
Bezoek ons atelier virtueel 24/7 

Address: Barbarastraat 32, 6164HK, Geleen

Lijstenmakerij:                                   Workshops:
Dinsdag        10:00 - 18:00
Woensdag    10:00 - 18:00            Workshop "Pensionadas" 14:00 - 16:30
Donderdag   10:00 - 18:00
Vrijdag           10:00 - 18:00            Workshop "Old Masters techniques" 20:00 - 22:30
Zaterdag       10:30 - 17:00            Workshop "Basis - good leren tekenen" 14:00 - 16:30  

Email: team[at]atelierpantazi.nl
Phone: 06-43905910